Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz voert één wijziging door na dikke zege op Ajax

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz voert één wijziging door na dikke zege op Ajax

4 november om 07:45

PSV beschikt na tien wedstrijden nog altijd over de perfecte score in de Eredivisie. Zaterdag gaan de Eindhovenaren op jacht naar de elfde overwinning op bezoek bij Heracles Almelo. Het lijkt erop dat trainer Peter Bosz één wijziging gaat doorvoeren ten opzichte van het duel met Ajax.

Vorige week boekte PSV nog een 5-2 zege op Ajax na een spectaculair duel in Eindhoven. Na een slechte eerste helft stond de koploper van de Eredivisie eerst nog 1-2 achter. In de rust greep Bosz in door Malik Tillman en Joey Veerman naar de kant te halen. Het ligt in de lijn der verwachting dat laatstgenoemde gewoon weer in de basis staat tegen Heracles, net als vrijwel alle andere basisklanten. Het lijkt er wel op dat Tillman plaats moet nemen op de bank.

Bosz heeft namelijk bijzonder veel opties voor de nummer tien-positie bij PSV. Het is het meest waarschijnlijk dat Til nu weer de kans krijgt op die plek. De in Zambia geboren middenvelder heeft zich in de voorbije weken positief laten zien in Eindhoven. Saibari is ook een optie als aanvallende middenvelder, maar in de afgelopen weken leek hij de derde keus van Bosz op die positie.

Het duel tussen Heracles en PSV gaat om 16.30 uur van start in de Eredivisie. Heracles staat nu achtste na een prima seizoensstart, al heeft de ploeg uit Almelo zijn laatste drie wedstrijden niet meer gewonnen.

De vermoedelijke opstelling van PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Lozano.