'Ook Premier League-clubs azen op Ajax-captain Bergwijn'

Fabrizio Romano: ook Premier League-clubs azen op Ajax-captain Bergwijn

5 november 2023 om 14:29
Laatste update: 5 november 2023 om 15:06

Steven Bergwijn geniet interesse vanuit Saudi-Arabië, maar ook Premier League-clubs zitten op het vinkentouw. Dat meldt Fabrizio Romano, die in navolging van Nederlandse media weet dat de 26-jarige aanvaller in januari kan vertrekken bij Ajax.

Bergwijn wordt al langer in verband gebracht met een winterse transfer naar Saudi-Arabië. Het Al Ettifaq van manager Steven Gerrard en middenvelder Georginio Wijnaldum wordt in verband gebracht met de Oranje-international, net als het Al Ittihad van sterspeler Karim Benzema. Volgens Romano is het echter nog geen uitgemaakte zaak dat Bergwijn een lucratieve overstap maakt naar het Midden-Oosten.

De transferexpert noemt ook de Premier League als mogelijke bestemming. Meerdere clubs zouden overwegen om de voormalig aanvaller van Tottenham Hotspur terug naar Engeland te halen. Ajax nam hem ruim een jaar geleden voor liefst 31,25 miljoen over van de Londenaren. Voetbal International en de NOS schreven al dat de kans groot is dat hij na anderhalf jaar vertrekt uit de Johan Cruijff Arena.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door #DoneDeal de podcast (@donedealpodcast)