Opsteker Slot: Feyenoord met Trauner en Wieffer naar Rome

Flinke opsteker voor Feyenoord: tweetal stapt op vliegtuig naar Rome

6 november 2023 om 11:08

Feyenoord heeft een flinke opsteker gekregen in aanloop naar het Champions League-duel met SS Lazio van dinsdagavond. De selectie van Arne Slot stapt met Gernot Trauner en Mats Wieffer op het vliegtuig naar Rome, maken de Rotterdammers bekend.

Trauner kwam sinds 4 oktober niet meer in actie vanwege een knieblessure. De Oostenrijkse aanvoerder is al enige tijd op de weg terug, maar was tot dusver niet in staat om zijn rentree te maken. In het Stadio Olimpico kan hij voor het eerst weer tot de wedstrijdselectie behoren. 

Wieffer moest zaterdag het Eredivisie-duel bij RKC Waalwijk aan zich voorbij laten gaan vanwege ziekte. De controleur is echter weer hersteld. Feyenoord vertrekt maandag in totaal met 24 spelers naar Italië. De Champions League-clash wordt een dag later gespeeld vanaf 21.00 uur. De Nederlandse kampioen was tijdens de eerste ontmoeting in De Kuip met 3-1 te sterk voor de Italiaanse topclub.

Feyenoord gaat momenteen aan kop in groep E. De Rotterdammers hebben zes punten. Atlético Madrid (vijf) en Lazio (vier) volgen op de voet. Celtic staat op één punt.

De selectie van Feyenoord voor het duel bij Lazio: 
Justin Bijlow
Timon Wellenreuther
Kostas Lamprou
Bart Nieuwkoop
Thomas Beelen
Lutsharel Geertruida
Quilindschy Hartman
Ramiz Zerrouki
Alireza Jahanbakhsh
Quinten Timber
Ayase Ueda
Calvin Stengs
Javairo Dilrosun
Igor Paixão
Marcos Lopez
Thomas van den Belt
Luka Ivanušec
Gernot Trauner
Mats Wieffer
Leo Sauer
Antoni Milambo
Santiago Gimenez
Ondřej Lingr
Dávid Hancko