Valentijn Driessen niet overtuigd van Branco Van den Boomen, wel van Jordy Clasie

Van den Boomen overtuigt nog niet: 'Bij AZ loopt een completere middenvelder rond'

7 november om 10:21

Valentijn Driessen is nog niet overtuigd van Ajax-middenvelder Branco van den Boomen. In zijn ogen is Jordy Clasie van AZ een 'completere' middenvelder, die zich op het hoogste niveau bewezen heeft.  

"Hij gaf zondag een goede voorzet, maar laten we het allemaal even over een iets langere termijn zien", spreekt Driessen in een video van De Telegraaf. Driessen is bovendien van mening dat Jordy Clasie van AZ een completere middenvelder is dan Van den Boomen. "Ik heb liever Clasie dan Van den Boomen, omdat Van den Boomen op zijn lange bal na niet heel veel bijzonders is. Clasie heeft zich al langer op het niveau bewezen." 

Hoewel Driessen nog niet helemaal overtuigd is van Van den Boomen, denkt de verslaggever van de Telegraaf wel dat Ajax een resultaat gaat boeken in de Europa League-wedstrijd tegen Brigthon & Hove Albion. Driessen verwacht dat het duel eindigt in een gelijkspel. "2-2", is zijn voorspelling van de wedstrijd van donderdag. 

Ajax - Brighton begint donderdag om 18.45 uur. De Amsterdammers bezetten na drie duels met twee punten de laatste plaats in Groep B. Brighton staat derde met vier punten, evenveel als AEK Athene. Marseille staat met vijf punten bovenaan.