Nu of nooit voor PSV: aanvoerder De Jong moet opstaan tegen Lens voor laatste kans

Nu of nooit voor PSV: aanvoerder De Jong moet opstaan tegen Lens voor laatste kans

8 november om 16:00
Laatste update: 8 november om 16:09

ADVERTORIAL - PSV ontvangt woensdagavond RC Lens in de Champions League en moet een overwinning boeken om nog mee te draaien voor de top twee in groep B. Bookmaker Unibet heeft een fraaie boosted odd klaarstaan voor een heldenrol van Luuk de Jong, die zijn ploeg elke week bij de hand neemt in de Eredivisie!

Indrukwekkende cijfers in Nederland

PSV draait op volle toeren in de Eredivisie en dat komt mede door De Jong: met negen doelpunten en zes assists in de eerste elf wedstrijden is de Nederlander bezig aan misschien wel zijn meest productieve seizoen ooit. In de Champions League wist de kopsterke spits ook al te scoren en het is vanavond van groot belang dat PSV met een overwinning wegloopt. 

Nog geen speler bij Unibet? Registreer je nu en pak 50x je inleg wanneer PSV van RC Lens wint! 

Weet De Jong de score te openen tegen het moeizaam draaiende Lens? Bij bookmaker Unibet pak je dan maar liefst 5.50 keer je inleg! PSV kan het tot dusver sterke seizoen nóg meer kracht bijzetten wanneer er overwinterd wordt in de Champions League. Daarvoor is een zege op Lens wel hard nodig.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust