Brobbey voelt hete adem van Akpom in de nek en moet kans afmaken tegen Brighton

Brobbey voelt hete adem van Akpom in de nek en moet kans afmaken tegen Brighton

9 november om 15:00
Laatste update: 9 november om 16:36

ADVERTORIAL - De spitsenstrijd is in volle gang bij Ajax en Brian Brobbey moet zijn basisplek zien te behouden ten opzichte van Chuba Akpom. De Nederlandse spits mist de laatste weken de nodige kansen en zal donderdag in de Europa League moeten opstaan tegen Brighton. Bookmaker Unibet heeft een hoge odd klaarstaan wanneer Brobbey de score opent!

Ajax met beter gevoel tegen Brighton

John van 't Schip werd eind oktober aangesteld bij Ajax en lijkt nu al de Amsterdammers bij de hand te nemen. Na overwinningen op FC Volendam en sc Heerenveen staat donderdag Brighton voor de deur in de Europa League. Het zal de eerste grote test zijn van de interim-trainer, die wel al van plek achttien naar plek elf ging in de Eredivisie. 

Onder interim-trainer Hedwiges Maduro trad Ajax op tegen Brighton en was vooral de speelwijze van de ploeg teleurstellend. Ajax gooide het vol op de verdediging, had aanvallend niets in te brengen en werd met een nederlaag naar huis gestuurd. Van 't Schip beloofde deze week al een meer aanvallend Ajax tegen The Seagulls

Voor Brobbey komt dat goed uit. De spits scoorde al tegen Heerenveen en zal vooral in Europa in positieve zin willen opvallen. Opent de sterke spits de score tegen Brighton? Dan pak je maar liefst elf keer je inleg!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust