Steijn wil vader laten juichen in Grolsch Veste tegen zoekend NEC

Steijn wil vader laten juichen in Grolsch Veste tegen zoekend NEC

11 november om 17:00

ADVERTORIAL - Bij FC Twente staat dit seizoen tot dusver een verrassende speler op: Sem Steijn. De middenvelder, tevens zoon van voormalig Ajax-trainer Maurice Steijn, wist dit seizoen al zes keer te scoren. Bij bookmaker Unibet staat een verhoogde odd klaar voor een hoofdrol van de speler!

Fraaie statistieken voor middenvelder

Steijn is dit seizoen de speler om naar te kijken bij Twente. De pas 21-jarige speler heeft de Tukkers tot dusver bij de hand genomen en zal zichzelf tegen NEC weer een goede kans geven om te scoren. Steijn heeft vooralsnog de meeste doelpunten in de Eredivisie gemaakt van alle middenvelders en zal topfit aan het duel met de Nijmegenaren beginnen. 

Nog geen speler bij Unibet? Registreer je nu en pak 50x je inleg wanneer Feyenoord van AZ wint! 

NEC speelde de afgelopen drie wedstrijden achter elkaar gelijk en worstelt vooral met zichzelf. Scoren beide ploegen en weet ook Sem Steijn een goal te maken? Dan pak je maar liefst 4.75 keer je inleg met de boosted odd van Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust