Sancho en Richarlison mogelijk naar Saudi-Arabië

'Ontsnappingsroute voor Sancho: zorgenkind Ten Hag kan naar Saudi-Arabië'

13 november 2023 om 15:19

Clubs uit de Saudi Pro League hebben het gemunt op grote namen uit de Premier League. De competitie wil in de winterse transferperiode Manchester United-buitenspeler Jadon Sancho en Tottenham Hotspur-aanvaller Richarlison verleiden tot een overstap.

Sancho werd door manager Erik ten Hag uit de selectie van United gezet, nadat dat Britse speler publiekelijk uithaalde naar de Nederlandse oefenmeester. Er werd hierom al meerdere keren gespeculeerd over een winters vertrek voor Sancho. The Telegraph weet te melden dat een stap naar Saudi-Arabië een ontsnappingsroute kan zijn voor de vleugelspeler.

Richarlison kent ook nog geen gelukkig huwelijk bij Spurs. Ook in hem zijn volgens het Engelse medium clubs uit het Midden-Oosten geïnteresseerd. De Braziliaanse spits scoorde slechts twee goals in elf wedstrijden dit seizoen. Ook is hij niet geselecteerd voor het nationale elftal voor de komende interlandperiode.

De Saudische competitie wil op beide spelers een groot bod kunnen doen. Hierom probeert de Saudi Pro League alle financiën op orde te krijgen.