'Toen mijn vader hier speelde, zongen ze: 'Mark van Bommel, breek je been'

'Toen mijn vader hier speelde, zongen ze: 'Mark van Bommel, breek je been'

13-11-2023 20:12 Laatste update: 20:21
59

Ruben van Bommel genoot van de sfeer in de Kuip tijdens de wedstrijd tussen Feyenoord en AZ. De jonge aanvaller noemt de Kuip 'veruit het mooiste stadion' van Nederland. 

De vleugelspeler van AZ had meer willen laten zien in de wedstrijd tegen Feyenoord, maar moet tegenover De Telegraaf erkennen dat de Rotterdammers verdiend hebben gewonnen. "Volgens mij hebben we drie keer van buiten de zestien op doel geschoten. We hebben aanvallend te weinig geleverd, Feyenoord was de betere ploeg."

Van Bommel noemt de Kuip bovendien het 'veruit mooiste stadion' van Nederland. "Daarom keek ik extra naar deze wedstrijd uit. Alles is mooi aan de sfeer in de Kuip." De jonge speler was nog niet vaak in het stadion van Feyenoord geweest. Een keer toen zijn vader als trainer van PSV naar Rotterdam moest en een keer met vrienden, toen Feyenoord het wederom opnam tegen PSV. 

Dat het legioen intimiderend kan werken, weet van Bommel junior als geen ander. "Toen mijn vader hier vroeger speelde, zongen ze: 'Mark van Bommel, breek je been'. Hij was hier volgens mij niet zo geliefd."