Feyenoord ontvangt indrukwekkende brief

Feyenoord ontvangt indrukwekkende brief: 'Om stil van te worden...'

16 november 2023 om 16:13

Feyenoord heeft een indrukwekkende dankbrief ontvangen van een nabestaande van het schietdrama dat plaatsvond in Rotterdam op 28 september. De heer Timmers verloor bij het drama zijn dochter en kleindochter, ‘twee Rotterdammers met een groot hart voor Feyenoord’.

De slachtoffers werden twee dagen later herdacht met een minuut stilte in De Kuip. Bovendien zong de Feyenoord-aanhang in minuut twaalf luidkeels ‘You’ll Never Walk Alone’. Het kwam binnen bij de heer Timmers.

'De beelden van voor en tijdens de wedstrijd waren, voor mij als vader en opa, hartverscheurend. Bijna vijftigduizend supporters op de tribune, de oorverdovende minuut stilte, geëmotioneerde spelers met rouwbanden en in de twaalfde minuut You’ll never walk alone. Kippenvel!, schrijft de nabestaande. 

'Soms zien we hoe lelijk voetbal kan zijn maar de spelers, staf en zeker ook de supporters van Feyenoord hebben die zaterdag laten zien hoe mooi voetbal is. Dus wil ik graag, op deze manier, zeggen: Feyenoord….bedankt! Supporters…bedankt! Rotterdam…BEDANKT!!!', besluit hij.