Waarschuwingssein Van Bommel: 'Ik vergelijk hem met Noa Lang'

Waarschuwingssein Van Bommel: 'Ik vergelijk hem met Noa Lang'

23-11-2023 15:45
19

Royal Antwerp-trainer Mark van Bommel waarschuwt zijn ploeg voor STVV-aanvaller Aboubakary Koita. De 25-jarige vleugelaanvaller doet Van Bommel denken aan Noa Lang.

Antwerp hervat de Jupiler Pro League vrijdag met een wedstrijd tegen STVV. Daar speelt Koita, de huidige topscorer van België. "We beseffen waar het gevaar schuilt. Ik heb mijn groep gisteren en vandaag voorbereid op zijn gekende acties", zegt Van Bommel daags voor de wedstrijd tegen de Belgische pers, opgetekend door Het Nieuwsblad. "Ik vergelijk hem een beetje met Noa Lang vorig seizoen bij Club Brugge. Bij zulke dynamische aanvallers weet je wat je kunt verwachten. Alléén zijn die jongens dermate goed in wat ze doen, dat ze moeilijk af te stoppen zijn."

Van Bommel had geen rust tijdens de interlandperiode. Als vader van twee voetballende zoons reisde hij naar Duitsland en Nederland. "'Donderdag speelde Thomas 's ochtends met Patro Eisden een oefenwedstrijd in Gelsenkirchen tegen Schalke 04. Hij is na een blessure weer fit. Dat is mooi. 's Avonds ben ik nog naar Almere gereden om Ruben aan het werk te zien met Jong Oranje tegen Gibraltar."