Van Veen wil blijven, maar maakt voorbehoud: 'Misschien wil Groningen van me af'

Van Veen wil blijven, maar maakt voorbehoud: 'Misschien wil Groningen van me af'

24-11-2023 23:20
39

Kevin van Veen hoopt ook na de winterse transferwindow speler van FC Groningen te zijn. Of hij daadwerkelijk blijft, zal moeten blijken. "Misschien wil Groningen wel van me af", zei de spits vrijdagavond na afloop van het duel met FC Eindhoven (2-1). 

Van Veen baarde onlangs opzien door in een interview met The Scottish Sun te vertellen dat hij een woordenwisseling had gehad met trainer Dick Lukkien, iets wat zowel hijzelf als Lukkien later stellig ontkende. Wat wel waar is, is dat Van Veen interesse geniet vanuit Schotland. "Dat klopt, er is best wel veel interesse", aldus de aanvaller voor de camera van ESPN. "Maar ik heb zelf nooit aangegeven weg te willen."

"Maar Groningen wil misschien wel van me af, aangezien ik een grote aankoop was", vervolgt de oud-speler van onder meer SC Cambuur en TOP Oss, die aangeeft het gevoel te hebben nog niet klaar te zijn in de Euroborg. "Maar als het aan mij ligt wil ik hier slagen, en niet deze club verlaten en niet deze club zonder dat ik heb gedaan wat ik graag had willen doen. Maar aan de andere kant gaat het over heel veel mensen die dat besluit moeten nemen in de winter denk ik."

Lukkien
Voorafgaand aan het duel met FC Eindhoven werd ook Lukkien nogmaals gevraagd naar de Van Veen-situatie. "Ik wil dat hij gewoon blijft en dat hij doet wat hij kan. Natuurlijk spelen er allerlei dingen rondom hem, we hebben nu ook alweer drie vragen over Kevin. Het gaat natuurlijk ook teveel over Kevin, wij moeten samen gaan zorgen dat hij beter gaat presteren", zei hij. 

Luister hieronder de nieuwste aflevering van #DoneDeal: alles over Ajax, PSV, Feyenoord en...Kevin van Veen!