Amateurclub DHSC weet niks van trainerspositie Sneijder: 'Hij neemt het niet over'

Amateurclub DHSC weet niks van trainerspositie Sneijder: 'Hij neemt het niet over'

25-11-2023 11:25
7

DHSC-directeur Harry Lulofs ontkent de verhalen dat Wesley Sneijder interim-trainer bij zijn club wordt. Dat vertelt de bestuurder aan RTV Utrecht. De broer van de oud-voetballer, Jeffrey Sneijder, is de enige en huidige interim-trainer bij de Utrechtse amateurvereniging.

"Ik weet niet anders dan dat Jeffrey Sneijder vanmiddag op de bank zit", vertelt Lulofs over de trainerskwestie bij DHSC. "We hebben dispensatie van de KNVB gekregen voor zes weken en in die periode gaan we kijken welke richting we op moeten. Tot die tijd is Jeffrey de trainer. Het is dus niet zo dat Wesley het overneemt." De verhalen die vrijdag naar buiten kwamen zijn dus volgens Lulofs niet waar.

Sneijder zou aan het roer komen bij DHSC na het ontslag van coach Mark Verkuyl. Die trainer werd op non-actief gesteld vanwege de tegenvallende resultaten bij de Utrechtse club. Verkuyl was vroeger speler van onder andere Ajax en FC Utrecht. Hij was pas vier maanden in dienst bij DHSC. Sneijder heeft officieel nog niet zijn trainerspapieren van de KNVB.

Luister hieronder de nieuwste aflevering van #DoneDeal: alles over Ajax, PSV, Feyenoord en...Kevin van Veen!