Prachtige goal Hamulic afgekeurd tegen Ajax: 'Ik heb er geen woorden voor'

Prachtige goal Hamulic afgekeurd tegen Ajax: 'Ik heb er geen woorden voor'

26-11-2023 10:34 Laatste update: 12:08
91

Saïd Hamulic baalt stevig van zijn afgekeurde doelpunt tegen Ajax. De 23-jarige spits van Vitesse verschalkte doelman Diant Ramaj op schitterende wijze, maar zou buitenspel hebben gestaan. Zelf plaatst hij daar zijn vraagtekens bij.

Hamulic dacht de 1-1 te maken, maar daar ging tot zijn ontzetting een streep doorheen. "Als het buitenspel is, is het buitenspel. Maar het is geen buitenspel. Sterker nog, iemand die ik ken is scheidsrechter. Die heb ik ernaar laten kijken. Dat dit doelpunt wordt afgekeurd... Ik heb er geen woorden voor, als ik het zo moet zien", stamelt een ongelukkige Hamulic voor de camera van ESPN

Op basis van de beelden was niet duidelijk vast te stellen of het buitenspel was of niet. Daardoor bleef de beslissing van de grensrechter staan, die zijn vlag omhoog had gestoken. "Wie vertrouw je eerder? De lijn of de grensrechter? Mensen maken fouten, maar de technologie niet. Het is niet de eerste keer, maar al de derde keer. Mijn laatste doelpunt tegen NEC was ook geen buitenspel. Dat was eenzelfde scenario. Wat moet ik dan doen als het weer gebeurt...?", vraagt Hamulic zich af. "Ik heb er geen woorden voor."

Door de afgekeurde goal staat de teller van Hamulic nog altijd op nul dit seizoen.