De Boer: 'Feyenoord is niet het eindstation, z'n doel is Real Madrid of Barcelona'

De Boer: 'Feyenoord is niet het eindstation, z'n doel is Real Madrid of Barcelona'

28-11-2023 19:30
14

Het plafond van Santiago Gimenez ligt niet bij Feyenoord, daar is Ronald de Boer heilig van overtuigd. De topscorer van de Eredivisie wordt volgens de analist in de gaten gehouden door 'heel veel topclubs'.

Gimenez kan een niveau hoger aan, zegt De Boer bij Ziggo Sport. "Dat gevoel heb ik gewoon. Hij is een strijder, die er alles aan doet om zijn droom waar te maken. Feyenoord is niet zijn eindstation. Zijn doel is natuurlijk Real Madrid of FC Barcelona. Hij doet het geweldig. Het is een jongen die nu al op het lijstje staat bij heel veel topclubs. Voor Feyenoord is het financieel geweldig, voor Gimenez kunnen ze behoorlijk wat vragen."

Dinsdagavond neemt Gimenez het met Feyenoord op tegen Atlético Madrid. Het is een nieuwe test voor de Mexicaanse spits, die tot nu toe twee keer scoorde in twee Champions League-wedstrijden. "Daar wordt naar gekeken", weet De Boer. "Ook naar zijn goals voor Mexico wordt gekeken. Het is een echte spits. Ik zie kwaliteiten bij hem, die mij zeggen dat hij op een hoger niveau ook goals gaat maken als hij goed wordt bediend."

No Poll