Vermoedelijke opstelling PSV tegen Feyenoord

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest vervanger Lang en Lozano tegen Feyenoord

3 december 2023 om 08:02
Laatste update: 3 december 2023 om 08:02

PSV kan zondag een enorme dreun uitdelen aan Feyenoord en de titelstrijd misschien wel in een vroeg stadium beslissen. Voor de kraker in De Kuip moet trainer Peter Bosz alleen op linksbuiten een lastige keuze maken.

De basis van PSV heeft al enkele maanden vorm, maar door de blessures van sterspelers Noa Lang en Hirving Lozano heeft Bosz toch wat zorgen. Yorbe Vertessen lijkt de aangewezen vervanger van de Mexicaan, die op zijn beurt Lang al verving. De Belg viel sterk in tegen Sevilla en zijn coach noemde hem na afloop een 'sneltrein'. "Dat is voor ons een machtig wapen."

Mocht Bosz er toch voor kiezen om Vertessen als joker in te zetten tegen Feyenoord, dan heeft hij nog wel wat andere smaken. Ook Malik Tillman en Ismael Saibari kunnen als hangende linksbuiten spelen. Die twee lijken op nummer tien opnieuw voorrang te moeten verlenen aan Guus Til, die belangrijk is met zijn loopacties en in het druk zetten.

PSV kan de voorsprong op Feyenoord zondag uitbreiden tot tien punten. De topper in De Kuip begint om 12.15 uur.

De vermoedelijke opstelling van PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Vertessen.