Frenkie komt Memphis tegen en kan terugkeer bekronen met doelpunt in topduel

Frenkie komt Memphis tegen en kan terugkeer bekronen met doelpunt in topduel

3 december om 18:00
Laatste update: 3 december om 18:10

ADVERTORIAL - FC Barcelona strijdt zondag met Atlético Madrid om plek drie in de Primera División en zal dat hoogstwaarschijnlijk met Frenkie de Jong doen. De Nederlander miste miste zeven wedstrijden vanwege enkelproblemen, maar kwam al tegen Rayo Vallecano in actie. Bookmaker JACKS.NL staat klaar met een fraaie odd voor een heldenrol van de spelverdeler!

Xavi kan Frenkie goed gebruiken

Frenkie raakte eind september geblesseerd en moest vervolgens meerdere maanden toekijken vanaf de zijlijn. Trainer Xavi Hernández liet meermaals blijken dat het ontbreken van de middenvelder een groot gemis was. Barça zal langzaam Real Madrid en Girona willen uitdagen voor de koppositie, maar zal eerst de topper tegen Atlético Madrid moeten winnen. Met een odd van 2.02 zijn de Catalanen wel favoriet in eigen huis. Een uitzege van Atlético levert je 3.65 keer je inleg op.

Een treffer van Frenkie levert een heerlijke odd op bij JACKS.NL. De middenvelder scoort niet vaak, maar weet wel hoe het is om belangrijk te zijn op de momenten dat het er écht toe doet. Een doelpunt van de balvirtuoos levert je maar liefst 11.50 keer je inleg op!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust