Hartman reageert op zijn botsing met Teze

Hartman reageert via Instagram op botsing met Teze: 'Kon me niets herinneren'

3 december 2023 om 18:58
Laatste update: 3 december 2023 om 19:22

Quilindschy Hartman heeft via zijn Instagram-story gereageerd op zijn botsing met Jordan Teze. De vleugelverdediger van Feyenoord kon uiteindelijk niet verder en zegt zich niets meer te kunnen herinneren van het moment. Toch lijkt er niets ernstigs aan de hand met de verdediger.

'Ik baal dat ik niet verder kon spelen vandaag', begint Hartman aan zijn uitleg op zijn eigen Instagram. 'Ik voelde mij redelijk prima, maar ik had het gevoel alsof ik ineens in het veld stond in minuut 25. Ik kon me niets herinneren van wat er daarvoor gebeurde en daarom moest ik eraf. Het gaat goed met me, maar ik heb wel wat pijn aan mijn hoofd. Kop op en met zijn allen weer naar donderdag.'

Hartman moest zichzelf uiteindelijk laten vervangen na de botsing, maar Teze leek er erger aan toe. De PSV’er leek buiten bewust zijn en moest de strijd direct na het duel al staken. De Eindhovenaren hebben nog geen update gegeven hoe het gaat met de verdediger, maar hij kon zelfstandig van het veld. PSV won de wedstrijd uiteindelijk met 2-1 door goals van Olivier Boscagli en Ismael Saibari.