Perez vindt dat Ajax Schöne moet halen

Perez doet suggestie uit dreamteam van 2019 voor Ajax: 'Is dat een brug te ver?'

3 december om 21:59
Laatste update: 3 december om 22:46

Kenneth Perez noemt een opvallende naam in de zoektocht van Ajax naar een verdedigende middenvelder. In Dit was het Weekend van ESPN oppert hij een oud-speler van de Amsterdammers: Lasse Schöne.  

"Schöne terughalen. Of is dat een brug te ver, qua leeftijd?", vraagt de oud-speler van onder meer AZ, Ajax, PSV en FC Twente zich af. Schöne is op dit moment 37 en kan bij NEC niet altijd rekenen op een basisplaats van trainer Rogier Meijer. 

Milan van Dongen denkt dan ook dat Ajax beter verder kan kijken naar andere mogelijkheden. "Ik denk inderdaad dat het een brug te ver is", antwoordt hij op de vraag van Perez. "Daar moeten ze niet aan beginnen toch? Die heeft het bij NEC ook al vrij lastig."

Schöne speelde tussen 2012 en 2019 ruim 280 wedstrijden in het shirt van Ajax. Met de Amsterdammers vierde hij onder andere drie landskampioenschappen en reikte hij in 2019 tot de halve finale van de Champions League. 

Bekijk de nieuwste #DoneDeal, met Melvin Platje over de chaos in Volendam, transfertargets van PSV, géén Hakim Ziyech bij Ajax en leven als een god in Indonesië hieronder, of luister de podcast via Spotify!