Hartman laat van zich horen na storm aan kritiek: 'Dat weet de buitenwereld niet'

Hartman reageert op kritiek: 'Eerste wat ik deed, maar dat weet buitenwereld niet'

4 december 2023 om 11:28
Laatste update: 4 december 2023 om 11:42

Feyenoord-verdediger Quilindschy Hartman heeft gereageerd op de ophef die is ontstaan, na de beuk die hij uitdeelde aan Jordan Teze. Dat gebeurde al vroeg in de clash tussen Feyenoord en PSV. Teze moest zich direct laten vervangen, terwijl Hartman in de rust werd gewisseld doordat hij zich een stuk van de wedstrijd niet meer kon herinneren.

Hartman kreeg flink wat kritiek te verwerken door zijn onbesuiste actie. Daar reageert hij nu op: onder een Instagram-post van ESPN maakt Hartman duidelijk dat hij zijn excuses heeft aangeboden aan Teze. 'Het eerste wat ik gedaan heb, is uiteraard Teze een berichtje sturen', stelt de Feyenoorder. 'Ik had hem in het stadion al gesproken en mijn excuses aangeboden, maar dat weet de buitenwereld helaas niet.'

"Ik zat op de bank en het eerste wat ik dacht, was: wisselen! Allebei eruit. Als je ziet hoe ze vallen…", zei Kees Kwakman bij Dit Was Het Weekend over de botsing tussen Hartman en Teze. "Je ziet Hartman tegen de verzorgers zeggen dat het goed gaat. Dat snap ik, want je wilt er niet uit na tien minuten. Maar als je deze jongens op de grond ziet vallen, dan weet je toch dat het mis is?"