Pepi kan verschil niet maken: Jong PSV verliest kansloos van NAC Breda

04-12-2023 21:54
65

Jong PSV heeft maandagavond met ruime cijfers verloren van NAC Breda. Ricardo Pepi en Isaac Babadi deden mee vanuit de hoofdmacht, maar zij konden het verschil niet maken. Het werd 0-5 op een regenachtige Herdgang.

Er was sprake van woede bij de achterban van NAC na het zien van de opstelling van Jong PSV. Pepi werd afgelopen zomer voor elf miljoen euro overgenomen van Augsburg en maakte vorige week in de Champions League de winnende goal tegen Sevilla. De boosheid bleek achteraf niet nodig. Binnen het kwartier openden de bezoekers de voorsprong.

Jong PSV kreeg de bal van NAC en probeerde wel degelijk het spel te maken. Toch was het NAC dat na rust vlak na elkaar twee keer toesloeg. In minuut 47 en 48 werd de wedstrijd beslist in het voordeel van de Bredase club. Spits Sigurd Haugen strooide nog extra zout in de wonden van Jong PSV, door de 0-4 en 0-5 te maken.

Door de nederlaag blijft Jong PSV op de zeventiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie staan. NAC klimt naar plek zeven.