Gerucht uit Servië: Feyenoord serieus in de markt voor achttienjarige spits

Gerucht uit Servië: Feyenoord serieus in de markt voor achttienjarige spits

4 december om 22:22
Laatste update: 5 december om 10:46

Feyenoord heeft Rode Ster Belgrado-talent Jovan Mijatovic op de korrel, meldt het Servische Mozzart Sport. Rode Ster verwacht de achttienjarige spits in januari voor meerdere miljoenen te kunnen verkopen.

Mijatovic staat in Servië te boek als een groot talent. In de Servische competitie scoorde hij dit seizoen vier keer in twaalf wedstrijden, terwijl hij in het huidige Champions League-seizoen driemaal zijn opwachting maakte. Rode Ster is uitgeschakeld in Europa en kan een financiële injectie gebruiken, waardoor Mijatovic mag vertrekken.

Juventus wordt genoemd als mogelijke bestemming, al zijn Feyenoord en Zenit St. Petersburg momenteel het meest concreet, klinkt het. Het medium benadrukt dat de Rotterdammers de talentvolle spits voor de toekomst willen halen. Mijatovic zou zo'n vijf miljoen euro moeten kosten. De spits speelde tot dusver 32 officiële wedstrijden voor Rode Ster, waarin hij zes keer tot scoren kwam. Mijatovic is negentienvoudig international van Servië O19.

Feyenoord is de laatste maanden actief op de Balkan. Afgelopen zomer kwam Luka Ivanusec over van Dinamo Zagreb, terwijl bij die club ook Luka Stojkovic op de radar stond van de Stadionclub.

Bekijk de nieuwste #DoneDeal, met Melvin Platje over de chaos in Volendam, transfertargets van PSV, géén Hakim Ziyech bij Ajax en leven als een god in Indonesië hieronder, of luister de podcast via Spotify!