Hancko is dichtbij contractverlenging met Feyenoord

'Feyenoord deelt volgende beloning uit: topspeler dichtbij contractverlenging'

5 december 2023 om 21:59
Laatste update: 5 december 2023 om 22:10

Feyenoord wil ook het contract van David Hancko zo snel mogelijk gaan verlengen. Volgens 1908.nl voeren de Rotterdammers op de achtergrond gesprekken met de entourage van de verdediger. Op dit moment ligt de verdediger tot 2026 vast in De Kuip.

Een akkoord tussen Hancko en Feyenoord lijkt al binnen handbereik. Allebei de partijen staan er positief in en dus lijkt weinig de verlenging nog in de weg te staan. Het zou gaan om een extra jaar boven op het huidige contract van Hancko tot de zomer van 2026. Hancko is voor Feyenoord een cruciale speler en daarom hoopt de club na Justin Bijlow en Gernot Trauner ook zijn contract te verlengen.

Vorig jaar augustus nam Feyenoord Hancko over van de Tsjechische club Sparta Praag. De Rotterdammers tikten 8,3 miljoen euro af, maar hadden daarmee wel een hele belangrijke kracht binnen voor het kampioensjaar. Hancko speelde sindsdien al 62 officiële duels voor Feyenoord en staat standaard in de basis onder Arne Slot. Met zijn compaan Trauner was hij cruciaal in de kampioensstrijd.

Bekijk de nieuwste #DoneDeal, met Melvin Platje over de chaos in Volendam, transfertargets van PSV, géén Hakim Ziyech bij Ajax en leven als een god in Indonesië hieronder, of luister de podcast via Spotify!