Jeroen Zoet over zijn sportieve toekomst

Speculaties over PSV-rentree: 'Een rol als eerste keeper is wat ik ambieer'

6 december om 11:07
Laatste update: 6 december om 12:44

Jeroen Zoet staat niet direct onwelwillend tegenover een terugkeer naar Nederland. De 32-jarige doelman is geen vaste waarde bij Serie B-ploeg Spezia en wil weer aan spelen toekomen.

Zoet kwam afgelopen zaterdag na lange tijd weer eens in actie voor de nummer negentien van de Serie B. Na drie jaar in Italië denkt hij na over zijn toekomst. Blijven bij Spezia, terugkeren naar Nederland of spelen in een andere competitie: "Ik wil weer meer spelen. Of in ieder geval duidelijkheid over mijn rol, want de afgelopen jaren is die er te weinig geweest", zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad

De elfvoudig international begrijpt dat er gespeculeerd wordt over een rol als tweede keus bij PSV. "Het is niet zo dat ik per se terug naar Nederland wil, want een buitenlands avontuur zie ik ook nog zitten. Of ik hier in Italië blijf, is nog niet zeker. Ik wil in ieder geval duidelijkheid, als ik straks ergens een handtekening zet. Een rol als eerste keeper is wat ik wel ambieer, omdat ik sportman ben en graag mijn bijdrage actief lever. Maar het kan ook anders lopen."

Beluister de nieuwste #DoneDeal, met Melvin Platje over de chaos in Volendam, transfertargets van PSV, de comeback van Ihattaren en leven als een god in Indonesië hieronder, of kijk de video op Youtube!