Hartman heeft lichte hersenschudding

Hartman houdt hersenschudding over aan botsing met Teze

6 december 2023 om 14:29
Laatste update: 6 december 2023 om 16:33

Nadat Peter Bosz eerder op dinsdag al deelde dat Jordan Teze niet beschikbaar is voor het duel van PSV met Heerenveen, komt Feyenoord met een update van de andere betrokkene van de flinke botsing tijdens Feyenoord - PSV: Quilindschy Hartman speelt donderdag niet mee tegen FC Volendam. De verdediger van Feyenoord heeft een lichte hersenschudding. 

'Feyenoord moet het donderdag in de thuiswedstrijd tegen FC Volendam doen zonder Quilindschy Hartman', valt er te lezen in een statemten op de website van de club. 'De linksback heeft aan zijn botsing met Jordan Teze in de wedstrijd tegen PSV van afgelopen zondag een lichte hersenschudding overgehouden.' 

Op zijn Instagramaccount reageerde Hartman zondag al op de botsing met Teze. 'Ik baal dat ik niet verder kon spelen vandaag. Ik voelde mij redelijk prima, maar ik had het gevoel alsof ik ineens in het veld stond in minuut 25. Ik kon me niets herinneren van wat er daarvoor gebeurde en daarom moest ik eraf. Het gaat goed met me, maar ik heb wel wat pijn aan mijn hoofd. Kop op en met zijn allen weer naar donderdag', schreef hij toen. 

Trainer Arne Slot kan ook nog geen beroep doen op Bart Nieuwkoop en Alireza Jahanbakhsh. Nieuwkoop raakte geblesseerd in de uitwedstrijd tegen Excelsior, terwijl Jahanbakhsh sinds de vorige interlandperiode niet helemaal okselfris is. 

Feyenoord - FC Volendam begint donderdag om 21.00 uur.