Getergde Haaland klaar voor doelpuntenfestijn tegen Villa na woedeaanval

Getergde Haaland klaar voor doelpuntenfestijn tegen Villa na woedeaanval

6 december om 16:00

ADVERTORIAL - Manchester City zet zich woensdagavond schrap voor een confrontatie met Aston Villa na een frustrerend duel met Tottenham Hotspur. De normaliter koelbloedige Erling Haaland had niet zijn dag tegen de Noord-Londenaren en schoot volledig uit zijn slof tegen de arbitrage na een controversieel besluit. De superspits zal extra getergd zijn om tegen Aston Villa te schitteren en bookmaker JACKS.NL houdt daar volop rekening mee.

Ongelukkige arbitrage, woedende Haaland

In het duel met Tottenham Hotspur op zondag ging vrijwel alles mis voor City. De ploeg kwam meermaals verdiend op voorsprong, maar kreeg altijd op onverwachte momenten de gelijkmaker tegen, met Dejan Kulusevski die in de slotminuut voor de 3-3 zorgde. In de laatste seconden van de wedstrijd gaf Haaland een perfecte steekbal op Jack Grealish, die alleen op de keeper afging, maar scheidsrechter Simon Hooper floot voor een overtreding op Haaland en gaf geen voordeel.

Na het besluit van de scheidsrechter was Haaland woedend en dat zorgde voor unieke beelden. Aston Villa kan de borst natmaken voor een zeer getergde Haaland. Bij bookmaker JACKS.NL pak je maar liefst 11.25 keer je inleg wanneer de Noor een hattrick maakt! 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust