Dortmund en Bayern moeten meer dan 20 miljoen lappen voor Kadioglu

'Dortmund en Bayern horen prijskaartje van dik 20 miljoen euro voor oud-NEC'er'

7 december om 08:05
Laatste update: 7 december om 09:05

Borussia Dortmund en Bayern München weten wat ze moeten betalen voor oud-NEC’er Ferdi Kadioglu. Volgens Sky Sport Deutschland moeten de Duitse topclubs meer dan twintig miljoen euro aftikken, willen ze de vleugelverdediger van Fenerbahçe binnen kunnen halen.

Ook zouden meerdere clubs geïnteresseerd zijn in de goed presterende Kadioglu. De vleugelverdediger wordt zeker gevolgd door Dortmund en Bayern, maar op dit moment zijn er nog geen concrete gesprekken. In een eerder stadium werd een bedrag van dertig miljoen euro genoemd voor Kadioglu. Dit vond Dortmund aan de hoge kant, maar wellicht durft de Duitse topclub nu wel toe te happen.

Kadioglu speelde lange tijd als buitenspeler in de jeugdopleiding en het eerste elftal van NEC. Toen hij in 2018 naar Fenerbahçe vertrok, zag de toenmalige trainer een heel ander soort speler in hem. In Turkije werd Kadioglu als links- en rechtsback neergezet en dat bleek één van de beste keuzes van zijn carrière. Sindsdien is hij vaste waarde bij Fenerbahçe en bij het Turkse nationale elftal.

Beluister de nieuwste #DoneDeal, met Melvin Platje over de chaos in Volendam, transfertargets van PSV, de comeback van Ihattaren en leven als een god in Indonesië hieronder, of kijk de video op Youtube!