Ajax tegenover directe concurrent: pak 50x je inleg bij zege op Sparta!

Ajax tegenover directe concurrent: pak 50x je inleg bij zege op Sparta!

9 december om 15:30
Laatste update: 9 december om 15:31

ADVERTORIAL - Ajax is na een serie goede resultaten terug te vinden in de subtop van de Eredivisie en neemt het zaterdag op tegen Sparta. De Rotterdammers staan slechts één punt achter de Amsterdammers en zijn een directe concurrent. Pak bij bookmaker Unibet 50x je inleg wanneer Ajax een zege over de streep trekt tegen Sparta!

Hoe werkt de actie van Unibet?

Ga naar de website van Unibet via een van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het nieuwe account verifieert en doe vervolgens een storting bij de bookmaker. Ga hierna naar de wedstrijd Ajax - Sparta Rotterdam en zet in op 'Reguliere speeltijd: Ajax'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders treedt de boost niet in werking.

De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar oud en de maximale inzet bedraagt €1. Minder inzetten mag natuurlijk ook. Ajax pakte in de laatste vijf wedstrijden maar liefst dertien punten in de competitie en hebben de weg omhoog gevonden. Wordt ook Sparta opzijgeschoven? Dan pak je tot €50! Verliest Ajax of wordt er gelijkgespeeld? Dan verlies je maximaal €1.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust