Van Hanegem over Feyenoord - PSV

Van Hanegem ziet Feyenoord-speler stuntelen: 'Misschien doet hij het wel expres'

8 december om 17:30

Willem van Hanegem ziet nog maar één manier waarop PSV de titel kan verspelen: als ze dronken aan de wedstrijden beginnen. Dat vertelt het clubicoon van Feyenoord in de Willem & Wessel-podcast van het Algemeen Dagblad. Toch was Van Hanegem nou niet echt onder de indruk van PSV.

"PSV was echt niet zo bijzonder", vertelt Van Hanegem over het duel tussen 'zijn' Feyenoord en de Eindhovenaren. "Die Ismael Saibari en Yorbe Vertessen vond ik wel heel goed. Als je vaak dronken bent voor de wedstrijd kan je deze voorsprong nog wel verspelen, maar normaal gesproken niet. PSV gaat echt fluitend kampioen worden. Die maken zo veel meer goals dan de rest."

Van Feyenoord was Van Hanegem ook niet onder de indruk, voornamelijk de aanvallers konden hem niet bekoren. "Ik denk dat we vier spelers hebben, die van 20 meter op de goal kunnen schieten. Ik zie in een heleboel wedstrijden niemand op de goal schieten. Wat willen ze nou? Allemaal pielepielepielen." Ook zag Van Hanegem Gimenez stuntelen en daarbij had hij een apart gevoel. "Misschien mist hij al die kansen wel expres, omdat hij hier niet weg wil."