Beugelsdijk en Kramer over Feyenoord Timber en Hancko

Beugelsdijk ziet grote toekomst voor Feyenoorder: 'Die gaat paar stappen maken'

8 december 2023 om 19:17

Tom Beugelsdijk en Michiel Kramer vinden dat het helemaal niet zo slecht gaat met Feyenoord. Dat vertellen de twee voetballers bij FC Rijnmond. Ook pikken ze er twee Rotterdammers uit die er echt bovenuit steken.

"We moeten niet doen alsof het helemaal niks is", vertelt Kramer over de Rotterdamse ploeg. "Je staat weliswaar tien punten achter op PSV, maar dat zij alles hebben gewonnen is ook wel bijzonder natuurlijk." Beugelsdijk denkt wel dat de Rotterdammers ziek zijn van de Champions League-uitschakeling. "Dit was echt een kans om de volgende ronde te halen. Dus extra zuur dat ze het niet hebben gered."

Kramer is vooral erg positief verrast door de ontwikkeling van Quinten Timber. "Timber moet het meer hebben van zijn kracht, maar nu laat hij zien dat-ie ook goals kan maken. Als Kenneth Taylor in het Nederlands elftal kan spelen, kan Timber het ook. Maar met een Ajax-shirt kom je nu eenmaal makkelijker in Oranje."

Beugelsdijk is dan weer onder de indruk van David Hancko. "Hij is zo’n geweldige verdediger. Hancko is snel, meedogenloos, kan goed tackelen, maar ook goed voetballen. Hij gaat na Feyenoord nog wel een paar stappen maken."