Driessen kraakt Feyenoord-aanvoerder Gernot Trauner

Driessen kraakt Feyenoord-aanvoerder: 'Stond te tollen op zijn benen'

8 december om 23:43
Laatste update: 9 december om 00:13

Valentijn Driessen is kritisch op Gernot Trauner. In Kick-Off, de podcast van De Telegraaf, stelt de journalist dat Dávid Hancko, de verdedigingspartner van Trauner, vermoedelijk ‘veel liever’ naast Lutsharel Geertruida zou staan.

Als het over de wedstrijd van Feyenoord tegen FC Volendam gaat, komt al snel Trauner ter sprake. De aanvoerder van de Rotterdammers had volgens Driessen een kwalijke rol bij de gelijkmaker van Lequincio Zeefuik. "Ze hielpen Volendam gewoon in de wedstrijd, onder anderen Trauner. Hij stond te tollen op zijn benen toen hij Zeefuik tegenover zich had in de zestien."

"Je ziet gewoon dat het een hele kwetsbare verdediger is", vervolgt Driessen. "Hancko kan wel zeggen dat hij graag naast Trauner staat, maar Hancko kan ook moeilijk zeggen: 'Opgerot met die Trauner, ik sta liever naast Geertruida'. Ik denk wel dat hij liever naast Geertruida staat, want die is beter. Trauner had ook nog last van kramp, en dat zie je niet vaak bij Feyenoorders. Je ziet wel dat er behoefte is aan de winterstop", besluit de journalist.