'Torino klopt na Schuurs weer aan bij Ajax: ook Overmars kan belletje verwachten'

'Torino klopt na Schuurs weer aan bij Ajax: ook Overmars kan belletje verwachten'

15-12-2023 09:08 Laatste update: 09:27
59

Het Italiaanse Torino haalde eerder al Perr Schuurs van Ajax, maar de Serie A-club wil in de Amsterdamse vijver blijven vissen. Dat meldt Tuttosport. De namen van Jurgen Ekkelenkamp en Owen Wijndal zingen rond bij de club uit Turijn.

Ekkelenkamp komt uit de jeugd van Ajax, maar de middenvelder is al tweeënhalf jaar weg uit Amsterdam. Na een periode bij Hertha BSC maakt hij sinds de zomer van 2022 indruk als speler van Royal Antwerp FC. Onder trainer Mark van Bommel heeft hij een basisplaats verworven en zich blijkbaar in de kijker gespeeld bij Torino. Tuttosport sluit niet uit dat Schuurs - nog altijd een goede vriend van Ekkelenkamp - hem heeft aangeraden bij de clubleiding.

Wedden

Meer odds

Naast Ekkelenkamp zou ook Wijndal op de radar zijn verschenen in Turijn. De verdediger is verhuurd door Ajax en speelt nu ook voor Antwerp. Sinds de transfer van Schuurs heeft Torino goed contact met Ajax en dus hoopt de club dat een overstap binnen de mogelijkheden valt. De transfer van Ekkelenkamp heeft echter prioriteit boven die van Wijndal. De linksback heeft nog een contract tot 2027 in Amsterdam.

De 24-jarige Schuurs werd vorig jaar zomer door Torino voor 9,4 miljoen euro overgenomen van Ajax. De verdediger maakte dit seizoen indruk, tot eind oktober het noodlot toesloeg en hij zijn kruisband afscheurde.