Van Hecke tekent voor derde keer (!) in kalenderjaar nieuw contract bij Brighton

Van Hecke tekent voor derde keer (!) in kalenderjaar nieuw contract bij Brighton

15-12-2023 20:12 Laatste update: 20:17
19

Jan Paul van Hecke heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Brighton, zo meldt de Engelse club via de eigen kanalen. Voor de derde keer in één kalenderjaar wordt de verbintenis van de Zeeuw opengebroken en verlengd. 

Van Hecke, die in 2020 de overstap maakte vanaf NAC Breda en tussendoor werd verhuurd aan SC Heerenveen en Blackburn Rovers, heeft zich opgewerkt tot basisspeler in het elftal van Roberto de Zerbi, die aangeeft content te zijn met de contractverlenging van zijn pupil. "Jan Paul verdient dit. Hij wordt een zeer, zeer goede speler."

In het afgelopen seizoen kwam Van Hecke tot vijftien duels voor The Seagulls, en dit seizoen heeft hij zich echt bewezen bij het elftal van De Zerbi, dat door is in de Europa League en achtste staat in de Premier League. In de laatste zes competitiewedstrijden stond Van Hecke steeds tussen de eerste elf. Eerder dit jaar werd de optie in zijn contract gelicht, waarna in de zomer nog een verlenging tot medio 2025 volgde. Nu heeft de verdediger zich tot medio 2027 aan Brighton verbonden.

Bekijk hieronder #DoneDeal over Feyenoord, PSV, Ajax, Joshua Zirkzee en Dani de Wit!