Positief nieuws over Liverpool-Nederlander: 'Moeten wel voorzichtig zijn'

Positief nieuws over Liverpool-Nederlander: 'Moeten wel voorzichtig zijn'

19-12-2023 15:55 Laatste update: 15:59
6

Pepijn Lijnders heeft dinsdag een positieve medische update over Ryan Gravenberch gegeven. De Liverpool-middenvelder hoeft normaliter niet te vrezen dat hij rondom de eindejaarsperiode veel wedstrijden gaat missen. 

Gravenberch had afgelopen zondag een basisplaats tijdens Liverpool - Manchester United (0-0), en viel na ongeveer een uur spelen geblesseerd uit. "We dachten dat er echt iets aan de hand was toen hij van het veld ging, maar hij had een scan en daaruit bleek dat het ging om spierpijn, die veroorzaakt is door vermoeidheid. Dat is positief. We moeten natuurlijk wel voorzichtig zijn", vertelt Jürgen Klopp-rechterhand Lijnders op de clubsite van Liverpool. 

De assistent-trainer van The Reds staat traditiegetrouw de media te woord in aanloop naar League Cup-duels. Daarin neemt de ploeg van Virgil van Dijk het woensdagavnd op tegen het West Ham United van uitblinker Mohammed Kudus. "In de eerste helft van het seizoen stort je een fundament', zegt Lijnders daarover. "Je wil de knock-outfase in de Europa League halen, in de topvier staan en, omdat we een nieuwe ploeg hebben, finales bereiken. Ik merk dat de spelers veel passie in zich hebben om te presteren in dit toernooi."