Mis niets van de Afrika Cup met VP's Atlas Leeuwen

Afrika Cup gaat los: mis niets in spectaculaire VP's Atlas Leeuwen

29 december om 13:45
Laatste update: 29 december om 13:50

De Afrika Cup 2024 belooft bloedstollend spannend te worden. Marokko, met sterren Hakim Ziyech, Ismael Saibari en Sofyan Amrabat, doet een gooi naar de troon, maar de concurrentie is groot. In een nieuwe, spectaculaire show gaat VoetbalPrimeur de diepte in, zodat jij helemaal niets hoeft te missen! 

In VP's Atlas Leeuwen nemen we je mee op een onvergetelijke reis naar de verborgen schatten van de Afrika Cup. Verwacht adembenemende verhalen, spraakmakende gasten, alle achtergronden van de adembenemende shirts en landen, en een exclusieve duik in het laatste breaking nieuws. We richten de schijnwerpers op Marokko, maar ook andere landen zullen schitteren. Al nieuwsgierig geworden? Neem vooral een kijkje op het gloednieuwe Instagram- en Spotify-account van VP's Atlas Leeuwen.

De Afrika Cup, die misschien wel zijn sterkste bezetting ooit kent, begint op 13 januari. Marokko komt vier dagen later voor het eerst in actie, tegen Tanzania. De finale is op 11 februari 2024. Weten De Leeuwen van de Atlas af te reken met concurrenten als gastland Ivoorkust en titelverdediger Senegal? Blijf op de hoogte in VP's Atlas Leeuwen.

Volg @atlasleeuwenpodcast op Instagram en abonneer je met de 'volgen-knop' op Spotify:
Instagram
Spotify

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)