Van Hecke laat van zich horen tegen Spurs: 'Ze werden door hem niet dreigend'

Van Hecke laat van zich horen tegen Spurs: 'Ze werden door hem niet dreigend'

29-12-2023 11:05
14

Jan Paul van Hecke krijgt complimenten in Engeland, na zijn optreden tegen Tottenham Hotspur. De stopper speelde een goede wedstrijd tegen Spurs en leverde zo een bijdrage aan de 4-2 overwinning van Brighton & Hove Albion.

Van Sky Sports krijgt Van Hecke een 7 als rapportcijfer, na de wedstrijd tegen Tottenham. 90Min geeft de Nederlandse verdediger hetzelfde cijfer. 'Hij was dicht bij een doelpunt toen zijn kopbal op de paal belandde. Over het algemeen speelde Van Hecke sterk', schrijft het medium.

Van het lokale Sussex Express beoordeelt Van Hecke met een 6. 'Hij stond achterin solide te verdedigen en wist de Spurs-aanvallers niet dreigend te laten worden. Van Hecke kwam zelfs dicht bij een goal, maar zijn krachtige kopbal raakte hij de paal.'

Voor de rest gaat het in de Engelse pers vooral over de kopbal van Van Hecke. The Athletic concludeert tot slot dat Van Hecke mogelijk de enige verdediger is waarover manager Roberto De Zerbi kan beschikken, als Brighton volgende week dinsdag weer speelt. Lewis Dunk is namelijk geschorst, terwijl Joël Veltman en Adam Webster in de lappenmand zitten.