'Ajax moet mogelijk in actie komen door Italiaanse interesse in Wijndal'

'Ajax moet mogelijk in actie komen door Italiaanse interesse in Wijndal'

3 januari - 09:06
71

Owen Wijndal mag hopen op een Italiaanse transfer. Torino, de nummer tien van de Serie A, heeft de linksback van Ajax nog niet uit het hoofd gezet, meldt Tuttosport.

Torino is naarstig op zoek naar een wingback, die de linkerkant kan bestrijken. In dat profiel past Wijndal volgens de Italianen. Het eerste contact zou reeds zijn gelegd. De elfvoudig Oranje-international wordt dit seizoen door Ajax verhuurd aan Royal Antwerp FC, waar hij een vaste waarde is. De Belgen schijnen geen optie tot koop te hebben.

Wedden

Meer odds

Door de belangstelling van Torino heeft Wijndal er nu een transferoptie bij. Het is onbekend of de Italianen plannen hebben om hem al in de winter over te nemen van Ajax. Dan zou eerst de huurovereenkomst tussen de Amsterdammers en Antwerp beëindigd moeten worden. Torino mikt volgens Tuttosport ook op de komst van Josh Doig, een 21-jarige wingback uit Schotland van Hellas Verona.

In de persoon van Perr Schuurs speelt er al een Nederlander bij Torino. Hij revalideert op dit moment van een zware kruisbandblessure. Eerder werd ook Jurgen Ekkelenkamp (Antwerp) aan Toro gelinkt.

Bekijk hieronder de nieuwjaarsdagspecial van #DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers!