Lammers mag weg bij Rangers en kan terug naar Nederland

'Lammers overtuigt niet en mag weg bij Rangers: Nederlandse ploeg staat in de rij'

5 januari om 10:11
Laatste update: 5 januari om 10:24

Sam Lammers zit pas een half jaar bij Rangers, maar de spits mag deze winter alweer vertrekken, zo meldt de Schotse krant The Daily Record. Een Nederlandse club zou zijn genoemd als potentiële nieuwe bestemming van de voormalig PSV-spits.

De 26-jarige spits werd afgelopen zomer voor 3,5 miljoen euro overgenomen van Atalanta Bergamo. In de competitie speelde hij tien duels in de basis en viel hij zeven keer in. In de concurrentiestrijd met Danilo en Cyriel Dessers is hij geen duidelijke winnaar. Lammers zou vooral zijn gekomen op aanvraag van de ontslagen trainer Michael Beale. De nieuwe trainer Philippe Clement zou het niet zo zien zitten in de Nederlander.

Wat betreft mogelijke bestemmingen komt er dan ook een logische club naar voren. Sunderland, de nieuwe club van zijn oude trainer Beale. De coach zou Lammers graag weer willen verwelkomen, maar in welke constructie is nog maar de vraag. Ook zou er een Nederlandse club genoemd zijn, maar welke ploeg dit is, brengt The Daily Record niet naar buiten.