Bosz komt met update over Lang en Lozano

Bosz komt met fitness-update bij PSV: 'Ik weet niet of hij op schema ligt'

7 januari om 23:59
Laatste update: 8 januari om 09:56

Peter Bosz is onzeker over de fitheid van Noa Lang en weet wel dat Hirving Lozano de hervatting van de Eredivisie niet redt. De PSV-trainer kijkt desondanks terug op een succesvol trainingskamp.

"Het was een zeer geslaagd trainingskamp. We hebben intensief kunnen trainen, en gelukkig zijn we zonder blessures uitgekomen", verklaart Bosz aan VI. Lang nam deel aan de trainingen, maar het was nog te vroeg voor speelminuten in de oefenwedstrijd tegen Hamburger SV. "Ik weet niet of Lang op schema ligt voor de aankomende wedstrijd tegen Excelsior."
 
"Hirving Lozano is nog iets verder weg, hij zal volgende week vergelijkbare stappen zetten als Noa deze week heeft gedaan", voegt Bosz eraan toe. PSV begint de tweede helft van het seizoen met een thuiswedstrijd tegen Excelsior Rotterdam op zaterdag. Als koploper hervatten de Eindhovenaren de competitie met een comfortabele voorsprong van tien punten op nummer twee Feyenoord.

PSV speelde een opvallende oefenwedstrijd tegen HSV. André Ramalho werd voor rust met rood van het veld gestuurd, tot onbegrip van beide clubs. Na overleg stonden er in de tweede helft echter toch weer 22 spelers op het veld.