Ten Hag laat bij Manchester United FA Cup alweer achter zich: 'Job done'

Ten Hag klaart klus met Manchester United in FA Cup
9 januari om 08:20
Laatste update: 9 januari om 09:45

Erik ten Hag versloeg Wigan Athletic met Manchester United (0-2) en bekert zodoende verder in de FA Cup. De trainer was uiteraard blij met het resultaat, maar zag ook verbeterpunten bij zijn ploeg. 

"Bij de FA Cup draait alles alleen maar om winnen", sprak Ten Hag na de wedstrijd bij ITV. Dat het 'slechts' 0-2 werd, is volgens de trainer van Manchester United een karige afspiegeling van de verhoudingen op het veld. "Maar het is een knock-outwedstrijd en wij moeten de klus klaren. Dat heb ik ook in de kleedkamer gezegd net: job done."

Helemaal tevreden over zijn ploeg was Ten Hag niet. "Ik denk dat we vijf, misschien zelfs zes goede kansen gehad hebben. Ik denk dat we heel goed voetbal speelden. We hadden meer moeten scoren, maar als dat niet lukt, moet je gefocust blijven." 

Vooruitkijken naar een eventuele eindstrijd op Wembley durft Ten Hag nog niet. "De finale is nog heel ver weg." Liever richt de trainer zijn blik op de eerstvolgende wedstrijd in de Premier League. "In de beker gaan we van wedstrijd tot wedstrijd leven. Maar nu ligt onze focus vooral op Spurs, op Old Trafford."