'Voormalig Groningen-spits op radar verschenen bij Napoli: vraagprijs 12 miljoen'

'Voormalig Groningen-spits op radar verschenen bij Napoli: vraagprijs 12 miljoen'

9 januari - 19:31
34

Cyril Ngonge moet de nieuwe spits worden van Napoli. De oud-speler van FC Groningen maakt bij Hellas Verona grote indruk en heeft nu dus de interesse van de Italiaanse titelverdediger gewekt. In Napels draait het nog niet dit seizoen en dat moet Ngonge dus gaan veranderen.

Volgens Gianluca Di Marzio zijn de eerste contacten tussen Hellas Verona en Napoli inmiddels gelegd. De huidige club van Ngonge wil tussen de twaalf en dertien miljoen euro voor de topspits. De Belgische aanvaller werd door Hellas Verona overgenomen van Groningen, nadat hij in het hoge Noorden meerdere malen uit de selectie werd gezet. In achttien wedstrijden voor Hellas maakte hij dit seizoen vijf goals en gaf twee assists.

Ook Fiorentina is geïnteresseerd in Ngonge, terwijl hij afgelopen zomer nog bijna akkoord was met een transfer naar Aston Villa. Bij Napoli kunnen ze wel weer een scorende aanvaller gebruiken. De Italianen werden vorig jaar kampioen in de Serie A, maar inmiddels zijn ze afgezakt naar de negende plek. De achterstand is al twintig punten op koploper Internazionale.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!