'Napoli wil miljoenen betalen voor voormalig FC Groningen-banneling'

'Napoli wil miljoenen betalen voor voormalig FC Groningen-banneling'

9 januari - 23:30
10

Cyril Ngonge staat mogelijk aan de vooravond van een toptransfer. De oud-speler van FC Groningen, tegenwoordig uitkomend voor Hellas Verona, staat in de belangstelling van Italiaans landskampioen Napoli. 

Dat nieuws wordt dinsdagavond naar buiten gebracht door Sky Italia. Napoli, dat met een huidige negende plek op de ranglijst geen schim is van de haast onverslaanbare formatie die het vorig seizoen was, zou bereid zijn om een transfersom te betalen van tussen de 12 en 13 miljoen euro. 

Wedden

Meer odds

De interesse van de Napolitanen in Ngonge komt niet uit de lucht vallen. De 23-jarige vleugelaanvaller is dit seizoen erg belangrijk voor Hellas Verona. De Belg scoorde in achttien Serie A-wedstrijden al vijf keer. Twee keer was hij aangever. Ondanks dat staat Gialloblù wel op de achttiende plek. 

Ngonge streek begin 2023 neer bij de Italiaanse club, nadat hij op slechte voet vetrok bij Groningen. Daar raakte hij in het seizoen 2022/23 gebrouilleerd met Frank Wormuth, destijds trainer van de club die inmiddels uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie. Ngonge lapte aan het begin van die jaargang meermaals de geldende normen en waarden aan zijn laars. 

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!