Boussaid verwacht dat Flamingo de top gaat halen

Boussaid zwaar onder de indruk bij FC Utrecht: 'Die gaat sowieso de top halen'

16 januari om 12:26
Laatste update: 16 januari om 12:38

Ryan Flamingo heeft volgens ploeggenoot Othmane Boussaid de potentie om de top te halen. Dat vertelt de buitenspeler van FC Utrecht in VP's Atlas Leeuwen, de Afrika Cup-show van VoetbalPrimeur. 

Boussaid hoeft niet lang na te denken wanneer hem gevraagd wordt wie er bij FC Utrecht tijdens trainingen en wedstrijden bovenuit steekt. "Ik vind Ryan Flamingo wel echt goed. Hij is echt een hele goede speler. Hij kan centraal en 'op zes', en ik vind hem voor een centrale verdediger echt heel goed voetballen. Verdedigend doet hij ook zijn ding, dus dat is een speler waarvan ik denk: die gaat sowieso de top halen."

Ook over Can Bozdogan (overgenomen van Schalke 04) en Oscar Fraulo (gehuurd van Borussia Mönchengladbach) is Boussaid erg te spreken. "We hebben echt leuke spelers bij FC Utrecht, maar we moeten denk ik meer als team spelen. Daar werken we ook aan." De Domstedelingen haalden veel nieuwe gezichten naar de club. Een hecht team smeden heeft dan ook tijd nodig. "Maar er zit een stijgende lijn in", besluit Boussaid. 

Beluister hieronder de nieuwste aflevering Atlas Leeuwen met alles over de Africa Cup!