Lammers loyaal naar voormalig werkgever

Lammers loyaal naar voormalig werkgever: 'Mogen nu weer alle wedstrijden winnen'

22 januari om 16:40

Sam Lammers kent nog altijd warme gevoelens voor zijn voormalig werkgever en ziet PSV graag kampioen worden. De spits van FC Utrecht deed zondag zijn oude club nog pijn door 1-1 gelijk te spelen in de Galgenwaard.

FC Utrecht huurt Lammers van Glasgow Rangers. Het is de derde keer dit seizoen dat de aanvaller tegen de Eindhovenaren speelt. Tijdens de duels tussen Rangers en PSV kwam hij als invaller in actie. "Het is altijd speciaal om tegen PSV te spelen", vertelt Lammers aan De Telegraaf. "Het is jammer voor hun record, maar ik hoop wel dat ze kampioen worden. Van mij mogen ze vanaf nu weer alle wedstrijden winnen."
 
Lammers kent altijd nog warme gevoelens voor zijn voormalige werkgever. "Ik heb er een mooie periode gehad. Bijna tien jaar lang. Je komt altijd weer oude bekenden tegen, een aantal voetballers, maar ook clubmensen."
 
Nadat PSV vroeg in de wedstrijd op 0-1 kwam, gaf de 26-jarige spits in de tweede helft de assist op doelpuntenmaker Boussaid. Zo is FC Utrecht de eerste ploeg in de Eredivisie die niet verliest van de koploper. En zo heeft PSV haar eigen record uit van zeventien overwinning op rij uit 1988 niet weten te verbeteren.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering Atlas Leeuwen met alles over de Afrika Cup!