Rangers en Torino willen Salah-Eddine van Ajax overnemen

'Overbodige Ajacied kan rekenen op belangstelling van Rangers en Torino'

24 januari om 17:38
Laatste update: 24 januari om 18:47

Ajax is bereid om Anass Salah-Eddine op huurbasis te laten vertrekken. De linksback zou op de radar staan bij onder meer Rangers en Torino, zo meldt Fabrizio Romano.

De 22-jarige vleugelverdediger werd vorig jaar verhuurd aan FC Twente en keerde afgelopen zomer terug naar Amsterdam, waar hij hoopte op een kans onder trainer Maurice Steijn. De concurrentiestrijd met Borna Sosa werd echter verloren, en onder de nieuwe trainer John van 't Schip kreeg ook Ar'Jany Martha de voorkeur als linksback.

Inmiddels legt Salah-Eddine zijn wedstrijden af bij Jong Ajax, in de Keuken Kampioen Divisie. Met de buitenlandse interesse lijkt daar nu dus verandering in te kunnen komen. De Ajacied ligt in Amsterdam nog vast tot de zomer van 2025. Naast Rangers en Torino zijn er naar verluidt meerdere, niet nader genoemde clubs geïnteresseerd.

Daar speelde de vleugelverdediger onder Maurice Steijn in eerste instantie aardig wat wedstrijden, maar na de komst van Anton Gaaei, Borna Sosa en de opkomst van jeugdtalent Ar'jany Martha verdween hij naar de achtergrond. Daardoor speelt Salah-Eddine zijn wedstrijden momenteel vooral in de Keuken Kampioen Divisie bij Jong Ajax. Zijn contract in de Johan Cruijff Arena loopt nog tot medio 2025.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!