'Vertessen gaat PSV na zeperd tegen Feyenoord verlaten, transfer dichtbij'

'Vertessen gaat PSV na zeperd tegen Feyenoord verlaten, transfer dichtbij'

25 januari om 07:48

Yorbe Vertessen mag zichzelf bijna speler van Union Berlin noemen. PSV moet alleen 'de laatste plooien' nog gladstrijken met de Duitse club, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Het heeft er dan ook alle schijn van dat Vertessen tegen Feyenoord zijn laatste wedstrijd voor PSV heeft gespeeld.

Dinsdag kwam naar buiten dat Vertessen hard op weg is naar Union Berlin. Het leek er toen al op dat het bekertreffen met Feyenoord zijn laatste wedstrijd in het shirt van PSV zou worden. Inmiddels lijkt het daar nog steeds op. Een transfer is bijna rond: alleen de laatste zaken moeten nog geregeld worden, zo klinkt het.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Greifswalder FC

  • logo

    Union Berlin

In De Kuip kwam Vertessen in de 82ste minuut binnen de lijnen, maar hij kon niet voorkomen dat PSV uitgeschakeld werd door Feyenoord. Voor de 23-jarige Belg was het zijn 101ste - en dus waarschijnlijk laatste - wedstrijd voor de Eindhovense club.

Naar verluidt is er een transfersom van ongeveer vijf miljoen euro gemoeid bij de aanstaande transfer van Vertessen. Union hoopt de voormalig jeugdinternational komend weekend al in te kunnen zetten, als SV Darmstadt de tegenstander is.