'PSV kijkt naar Zweedse spits en moet knoop doorhakken voor Deadline Day'

'PSV kijkt naar Zweedse spits en moet knoop doorhakken voor Deadline Day'

29 januari - 08:20
44

Het is niet uitgesloten dat PSV in de slotdagen van de winterse transferperiode nog een zestienjarige spits uit Zweden haalt. Jonah Kusi-Asare staat volgens het Eindhovens Dagblad nog steeds op de radar.

PSV 'kijkt deze week nog' of het Kusi-Asare naar Eindhoven kan halen. De concurrentie is niet mals: ook Bayern München zit achter de talentvolle spits van AIK aan. PSV zou hem nu nog te duur vinden, maar dat zou kunnen veranderen in de dagen voor Deadline Day. AIK hanteert naar verluidt een vraagprijs van vijf miljoen euro.

Kusi-Asare staat al maanden op de lijst bij PSV, dat op meerdere borden schaakt. Jeremiah St. Juste (Sporting Portugal) is een belangrijke kandidaat om de Eindhovense verdediging te versterken, terwijl het door de blessurezorgen rond Noa Lang niet ondenkbaar is dat er nog een vleugelaanvaller wordt gehaald.

Kusi-Asare debuteerde in augustus 2023 voor AIK, dat uitkomt in de Allsvenskan, de hoogste competitie in Zweden. Hij heeft Ghanese roots en is 1,96 meter. Voor de spitspositie beschikt het eerste elftal van PSV momenteel over aanvoerder Luuk de Jong en Ricardo Pepi. Jason van Duiven (18) is uitgeleend aan Almere City FC.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!