Vertessen nog niet van Union: 'Transfer tegenhouden kan PSV eigenlijk niet maken'

Vertessen nog niet van Union: 'Transfer tegenhouden kan PSV eigenlijk niet maken'

29 januari - 20:59 Laatste update: 21:02
29

Youri Mulder en Khalid Boulahrouz zouden het niet netjes vinden als PSV voor een transfer van Yorbe Vertessen gaat liggen. De vleugelaanvaller is al gekeurd bij Union Berlin, maar nog niet alle formaliteiten zijn afgerond. 

"De vraag is, wat gaan ze nu doen: gaan ze die transfer tegenhouden?", vraagt Mulder zich maandagavond af bij Rondo. "De laatste handtekening moet nog gezet worden. Dan kan je het misschien nog tegenhouden. Er is wel een scenario dat een geblesseerd kan raken, maar dan op het allerlaatste moment deze transfer nog tegenhouden, vind ik ook niet zo... Dan moet je van tevoren zeggen: we houden je hier."

Collega-analist Khalid Boulahrouz is het eens met Mulder. "Dit moet je hem toch gewoon gunnen? Hij doet dit al jaren, zonder blikken of blozen. Een professional te alle tijden." Vertessen maakte de laatste weken veel minuten bij de absentie van Noa Lang. Desondanks wil hij een stap maken naar een club waar hij elke week kan spelen. "Je kan het eigenlijk niet maken", aldus Mulder over een mogelijk geblokkeerde transfer. "Dan had je het al eerder moeten zeggen."

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!