Mols genezen en emotioneel na hersentumor

Mols genezen en emotioneel na hersentumor: 'Ik krijg heel vaak kippenvel'

30 januari om 15:32
Laatste update: 31 januari om 15:12

Michael Mols is genezen van de hersentumor waarvoor hij eind 2023 geopereerd werd. De voormalig aanvaller van onder meer FC Utrecht, Rangers FC, ADO den Haag en Feyenoord geeft aan een stuk emotioneler te zijn sinds zijn herstel.

"Ik was altijd een binnenvetter. Maar sinds die tumor ben ik erg emotioneel", vertelt Mols bij de ESPN-podcast Fresia en Milan Parkeren de Bus. "Ik krijg heel vaak kippenvel. Van zowel goede als slechte dingen." De voormalig spits haalt ook enkele voorbeelden aan. "Als ik Opsporing Verzocht kijk en ik zie mensen iemand beroven, dan wil ik ze het liefst een beuk verkopen. En een Nienke Plas waarvan de dochter een hartoperatie krijgt, dat soort dingen nam ik vroeger gewoon aan."
 
Of Mols het als een voordeel ziet dat hij emotioneler is durft hij niet te zeggen. "Ik ben mij vooral bewuster van alles en geniet meer. Ten minste, dat hoop ik." Ook geeft de zesvoudig Oranje-international aan zichzelf meer te uiten. "Zoals ik hier nu met jullie zit, dat zou ik vroeger nooit gedaan hebben. En of ik jullie serieus neem, dat moet ik nog verwerken", vertelt Mols lachend.