'Manchester United wil talent verkopen: Ajax op vinkentouw'

'Manchester United wil talent verkopen: Ajax op vinkentouw'

31 januari - 15:54 Laatste update: 17:23
37

Ajax heeft belangstelling voor Isak Hansen-Aarøen. Naast de Amsterdammers zijn ook Atlético Madrid en Napoli in de markt voor het Noorse talent van Manchester United, zo meldt Manchester Evening News. De Engelsen zouden de jongeling willen verkopen.

De negentienjarige aanvaller beschikt bij Manchester United over een aflopend contract en gesprekken om de verbintenis te verlengen zijn vooralsnog op niets uitgelopen. De club zou het talent graag binnenboord willen houden, maar beseft dat een verkoop mogelijk de beste optie is, om nog wat geld aan hem over te houden. Eerder deze maand werd Ajax al gelinkt aan de Noor, maar nu lijkt Manchester United hem daadwerkelijk van de hand te willen doen.

Hansen-Aarøen zou zelf het liefst willen slagen op Old Trafford, maar is ontevreden wegens het gebrek aan kansen dat hij in het eerste krijgt. Het is de voornaamste reden voor de impasse rond een mogelijke contractverlenging, waardoor United dus tot verkoop over wil gaan. Niet in de laatste plaats omdat de club mikt op een doorverkooppercentage, daar ze vermoeden dat de Noor flink in waarde zal stijgen. Ook hoopt de club van Erik ten Hag een terugkoopclausule te kunnen bedingen.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!